Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες για Μαξίμοβιτς και ο ρόλος στη Χετάφε

  Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς εν όψει του καλοκαιριού και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να τον αποκτήσει από την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

  Ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει σε σπουδαία συμφωνία με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ο οποίος θα φορέσει τα πράσινα το ερχόμενο καλοκαίρι για τα επόμενα 3+1 χρόνια.

  Οι «πράσινοι», πάντως, επιδιώκουν να φέρουν από τώρα τον Σέρβο άσο στην ομάδα, έτσι ώστε να ενισχύσει στα μέγιστα τις πιθανότητες για την επίτευξη των φετινών στόχων.

  «Παναθηναϊκός για Μπακαμπού!»

  Παρ’ όλα αυτά, η Χετάφε υπολογίζει τον Μαξίμοβιτς κι αυτό διαπιστώθηκε και στη χθεσινή (29/1) της αναμέτρηση με την Γρανάδα, στην οποία ο Σέρβος μέσος αγωνίστηκε ξανά ως βασικός. Άλλωστε, η ισπανική ομάδα επιχείρησε να ανανεώσει τον Μαξίμοβιτς, παρόλο που ο δεύτερος επέλεξε να συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό μετά το πέρας του συμβολαίου του με τη Χετάφε, διότι πείστηκε από το πλάνο της ομάδας.

  Από κει και πέρα, η εκ των προτέρων μεταγραφή του Μαξίμοβιτς στον Παναθηναϊκό, έχει πιθανότητες, αλλά είναι δύσκολη, επειδή η ισπανική ομάδα στηρίζεται στα πόδια του αναφορικά με τον άξονα. Το «τριφύλλι», από την πλευρά του, έχει εκφράσει την επιθυμία να καταβάλλει κάποιο ποσό στη Χετάφε και θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια έως την τελευταία στιγμή του μεταγραφικού παραθύρου.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια