Η οικογένεια Χολμς πανηγύρισε την πρόκριση του Παναθηναϊκού (vid)

Η οικογένεια του Ρισόν Χολμς πανηγύρισε την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Allwyn Final 8 με ξεχωριστό τρόπο μετά τη νίκη.
Τη νίκη του Παναθηναϊκού πανηγύρισε με ξεχωριστό τρόπο η οικογένεια του Ρισόν Χολμς, δείχνοντας τι σημαίνει οικογένεια για το «τριφύλλι».
Η συνήθεια που έχει γίνει πλέον… λατρεία συνεχίστηκε μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον προημιτελικό του Allwyn Final 8, με την οικογένεια του Ρισόν Χολμς να κλέβει για ακόμη μία φορά την παράσταση.
Αταμάν: Το σχόλιο του για την επικράτηση κόντρα στην ΑΕΚ!
Ο Αμερικανός σέντερ ήταν ο κορυφαίος παίκτης για τους «πράσινους», σημειώνοντας 21 πόντους και συμβάλλοντας καθοριστικά ώστε το Τριφύλλι να πάρει μία άνετη νίκη στο ντεμπούτο του Χέιζ-Ντέιβις με την πράσινη φανέλα.
Ωστόσο, μετά το τέλος της αναμέτρησης, τα βλέμματα στράφηκαν στους γνωστούς πανηγυρισμούς της οικογένειας του Χολμς, που για ακόμη μία φορά πανηγύρισε τη νίκη του «τριφυλλιού» με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.
Συγκεκριμένα, η μητέρα του Ρισόν Χολμς δημοσίευσε βίντεο στα social media, όπου μαζί με τον πατέρα του, αλλά και τον αδερφό του αυτή τη φορά, τραγουδούν όλοι μαζί: “We won, we won, Panathinaikos, we won, we won, Panathinaikos”.
Η οικογένεια του Αμερικανού άσου δεν χάνει ευκαιρία να πανηγυρίσει κάθε επιτυχία του Παναθηναϊκού, είτε αγωνίζεται ο ίδιος είτε όχι, δείχνοντας το δέσιμό της με την ομάδα.
Δείτε παρακάτω:
Yep! We won!!!!!!! pic.twitter.com/sO26nWxrr9
— Dr. Lydecia Holmes (@DrLydecia) February 18, 2026
Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- Αλλάζει έδρα ο Παναθηναϊκός – Όλα τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Ποιοι από το ματς με Παναιτωλικό έχουν πιθανότητες να παίξουν με Μπέτις
- Super League: Πότε γίνεται η κλήρωση των playoffs και οι ημερομηνίες των αγώνων
- Ντραγκόφσκι: «Δεν ήταν δίκαιη η αποβολή στις Σέρρες – Αυτό ήταν το καλύτερο ματς μου»
- Λαμπαδαρίου: «Ήταν πέναλτι στον Παναθηναϊκό»







