Εκατέρωθεν «δώρα» και ισοπαλία στο ΟΑΚΑ

    Ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος (1-1) με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια του πρώτου αγώνα της φάσης των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος. Από ένα «δώρο» Πασχαλάκης και Λοντίγκιν, Τζούρισιτς και Γιάρεμτσουκ τα γκολ.

    Η αναμέτρηση:

    Στο 33ο λεπτό ο Κώτσιρας έκλεψε και πάσαρε στον Τετέ, όμως το σουτ του τελευταίου κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα (35′) Τετέ και Ιωαννίδης βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Έλληνας επιθετικός προσπάθησε να πλασάρει τον Πασχαλάκη, όμως η μπάλα έφυγε αρκετά άουτ. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, ο Μπαρτ Σένκεφελντ ένιωσε ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας.

    Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό ο Ιωαννίδης πίεσε τον Πασχαλάκη, ο δεύτερος έκανε λάθος πάσα την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Τζούρισιτς ο οποίος έκανε το 1-0. Στο 68ο λεπτό ο Πελίστρι ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Τετέ, πρόλαβε τον Ορτέγκα πλάσαρε τον Πασχαλάκη, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να του λέει «όχι».

    Οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 75′ με τον Γιάρεμτσουκ ο οποίος πέρασε με πολύ όμορφη ενέργεια τον Ινγκασον και με τελείωμα κάτω από τα πόδια του Λοντίγκιν έκανε το 1-1 που έμεινε μέχρι το τέλος. Οι «πράσινοι» είχαν διπλή ευκαιρία να πάρουν εκ νέου προβάδισμα στο 83′ όταν ο Ιωαννίδης σούταρε, ο Πασχαλάκης απέκρουσε και ο Μαντσίνι αστόχησε σε κενή εστία στην επαναφορά.

    Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!

    Διαβάστε επίσης…

    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Παλιότερα
    Νεότερα Most Voted
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια