Παναθηναϊκός: Σε απολογία λόγω κορεό και… κίνδυνος ποινής!

  Ο Παναθηναϊκός έχει κληθεί σε απολογία για το πανό που έκανε την εμφάνισή του στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

  Η ΔΕΑΒ κάλεσε τον Παναθηναϊκό σε απολογία για το κορεό που δημιούργησαν οι οπαδοί του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

  Η κλήση που έλαβε η διοίκηση των «πρασίνων» αναφέρει: «Β) Καλείται σε ακρόαση, τη Δευτέρα 08/04/2024 και ώρα 11:30, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, για την ανάρτηση, από φιλάθλους της στη θύρα 13-14 κατά τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ, πανό με υβριστικό περιεχόμενο για την συμπρωτεύουσα, και επιγραφής – κορεό με χρωματιστά χαρτόνια που εμφάνιζε το σύμβολο/τοπόσημο της πόλης της Θεσσαλονίκης (Λευκό Πύργο) τυλιγμένο στις φλόγες. Εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 9 και 14 του ν. 5085/2024».

  Αναλυτικά το εδάφιο με το οποίο η ΔΕΑΒ θα επιβάλλει τιμωρία στο Τριφύλλι: «6Α. Απαγορεύεται η ανάρτηση στην αθλητική εγκατάσταση πανό ή άλλων επιγραφών πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό. 

  Σε περίπτωση παραβίασης του πρώτου εδαφίου, η οποία διαπιστώνεται από την αρμόδια αστυνομική αρχή, επιβάλλεται από τη Δ.Ε.Α.Β. πρόστιμο είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000) για κάθε πανό στο αθλητικό σωματείο, ή στο Τμήμα Αμειβομένων Αθλητών (Τ.Α.Α.), ή στην Ανώνυμη Αθλητική Εταιρία (Α.Α.Ε.), της οποίας οι φίλαθλοι ανάρτησαν το πανό».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια