Παναθηναικός σε μάνατζερ Χούλτ: «Δεν θα μείνει ελεύθερος ο Χουλτ»

Το μήνυμα προς τον μάνατζερ του Χούλτ Μάρτιν Νταλίν θέλησε να δώσει ο Παναθηναικός τονίζοντας ότι ο παίκτης δεν θα μείνει ελεύθερος και ότι πρόκειται να φύγει μόνο με μεταγραφή.

Επειδή ο Σουηδός μάνατζερ τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει τον πελάτη του ως ελεύθερο τον Γενάρη σε άλλες ομάδες το τριφύλλι φρόντισε να του ξεκαθαρίσει ότι ο Σουηδός μπακ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 και ότι θα πληρωθεί κανονικά η δόση του συμβολαίου του ώστε να μην μπορεί να κάνει προσφυγή και να μείνει ελεύθερος. Τέλος του επισήμανε ότι το ποσό που ζητάει η ΠΑΕ για τον παίκτη είναι 2 εκατ.ευρώ.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Translate »