Παναθηναϊκός σ’ όλη την Αθήνα!

  Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού συνεχίζει τις εγγραφές και τα τμήματα του καλύπτουν μεγάλο μέρος της Αθήνας.

  Υπεύθυνος Τμήματος: Κολώτση Τριανταφυλλιά 

  Εγκαταστάσεις: Γήπεδο Α. Νικολαϊδης – Γήπεδα ΌδουΤσόχα, Θησείο (Ασωμάτων και Απ.Παύλου), Γουδί (Αθλητικό Κέντρο 5Χ5), Κηφισιά (Coconut) ,Φωκιανός (Καλλιμάρμαρο), Νέος Κόσμος (Σαρκοδίνου και Μούρευ), Μετς (Άλσος Λογγίνου), Ελληνορώσων (Βλάχου και Εφταλιώτη) και Κυψέλη (Ευελπίδων 18)

  Προπονητές: Ζάχος Άρης, Κολώτση Τριανταφυλλιά, Στράτος Ιατρού, Γιάννης Βρόντος

  Ηλικίες: 5-18 ετών

  Γραμματεία: Γήπεδο Α. Νικολαϊδης στη Θύρα 12

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6987404767-6942708359

  Ωράριο Επικοινωνίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00-21:00

  Email Επικοινωνίας: paofutsalacademies@gmail.com

  Ιατρικές Εξετάσεις: Για τα προπαρασκευαστικά τμήματα απαιτείται μια απλή ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο. Για τα αγωνιστικά τμήματα, αναλόγως την ηλικία, απαιτείται η σχετική έκδοση δελτίου σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν την ΠΕΠΣΣ και την ΕΠΟ.

  Ημέρες προπόνησης: Από Δευτέρα έως Κυριακή

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.