Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Μπασκόνια για Ρογκαβόπουλο

    Ρογκαβόπουλος, Μπασκόνια

    Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε οριστική συμφωνία με την ισπανική ομάδα για την παραχώρηση του διεθνούς φόργουορντ.

    Η διοίκηση του «επτάστερου» κατάφερε και έπεισε αυτή της Μπασκόνια να αφήσει τον Νίκο Ρογκαβόπουλο να έρθει στο ΟΑΚΑ, με το κατάλληλο αντίτιμο φυσικά. Πλέον, απομένουν τα τυπικά για να γίνει ο 24χρονος παίκτης του Παναθηναϊκού.

    Οι «πράσινοι» ενισχύονται σημαντικά, με έναν Έλληνα παίκτη επιπέδου Ευρωλίγκας, ο οποίος θα «λύσει» τα χέρια του Εργκίν Αταμάν και στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον περιορισμό των ξένων.

    Πλέον, ο Παναθηναϊκός είναι μία κίνηση μακριά από την ολοκλήρωση του ρόστερ του κι αυτή δεν είναι άλλη από τη μεταγραφή ενός σπουδαίου σέντερ. Όπως όλα δείχνουν, ο Ομέρ Γιούρτσεβεν θα παραμείνει στην ομάδα ως τρίτος σέντερ και θα αποκτηθεί ένας ακόμη, πιθανότατα από τη «δεξαμενή» του ΝΒΑ.

    Το Prasinoforos.gr αποκάλυψε στις 12 Ιουνίου το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ρογκαβόπουλο, με το θέμα να… παγώνει – αρχικά – μετά το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τη Μπασκόνια και τελικά να βγαίνει σήμερα … λευκός καπνός με τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

    Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!

    Διαβάστε επίσης…