Παναθηναϊκός: Τα συμβόλαια που λήγουν, οι πιθανότητες και το… ερωτηματικό!

  Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά συμβόλαια ποδοσφαιριστών που εκπνέουν το ερχόμενο καλοκαίρι και ένας εξ αυτών συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες παραμονής.

  Επί των ημερών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είχε γίνει εκ νέου αναφορά στους ποδοσφαιριστές που διανύουν τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους στον Παναθηναϊκό, με αρκετούς εξ αυτών να συγκέντρωναν μέχρι τότε πιθανότητες παραμονής στον σύλλογο.

  Πλέον, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά με την παρουσία του Φατίχ Τερίμ. Δεδομένα, ο Μπρινιόλι είναι γνωστό πως θα αποτελέσει παρελθόν κι επισήμως το καλοκαίρι (εκτός κι αν αποχωρήσει έως αύριο 31/1), ενώ τα συμβόλαια των Κώτσιρα, Παλάσιος, Μπερνάρ και Χουάνκαρ εκπνέουν εξίσου.

  Εσύ τον θυμάσαι; Από τον Παναθηναϊκό στα… αζήτητα!

  Ο πρώτος αποτελεί τον ποδοσφαιριστή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες παραμονής στον σύλλογο, καθώς δείχνει πως έχει βρει θέση -και όχι μόνο μία- στις σκέψεις του Φατίχ Τερίμ. Εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί, ο Παναθηναϊκός είναι αρκετά πιθανό να ανανεώσει τη συνεργασία του μαζί του. Για τους υπόλοιπους, όμως, είναι αρκετά πιθανό να ακολουθηθούν ξεχωριστοί δρόμοι. Ο Παλάσιος συνδέεται με ομάδες από το εξωτερικό και οι τελευταίοι μήνες του συμβολαίου του θα κρίνουν την επιθυμία του «τριφυλλιού», αλλά και του ίδιου αναφορικά με το μέλλον.

  Για τον Μπερνάρ, το πιθανότερο σενάριο είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του, με δημοσιεύματα να κάνουν συνεχώς αναφορές στον επαναπατρισμό του, τη στιγμή που ο ίδιος έχει ένα από τα πιο βαριά συμβόλαια στον Παναθηναϊκό και ο Φατίχ Τερίμ πιθανότατα θα αξιοποιήσει αυτό το ποσό σε παίκτη/ες της αρεσκείας του. Τέλος, ο Χουάνκαρ οδεύει προς το 34ο έτος της ηλικίας του, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας υπάρχει και ο 32χρονος Μλαντένοβιτς που έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025. Αποτελεί ένα ερωτηματικό το τί μέλλει γενέσθαι πρωτίστως με το συμβόλαιο του πρώτου, αλλά σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει έναν νεότερο παίκτη σε αυτή τη θέση, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να έχει ακουστεί εν όψει καλοκαιριού.

  Παράλληλα, υπάρχουν και δανεισμοί στον σύλλογο που εκπνέουν το ερχόμενο καλοκαίρι και θα φανεί αν θα ενεργοποιηθούν ορισμένες ρήτρας για την αγορά ποδοσφαιριστών ή αν ο Παναθηναϊκός θα προβεί εν συνεχεία σε άλλους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε, εκτός του Γεντβάι, οι υπόλοιποι δανεικοί ήρθαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και δεν έχουν αξιολογηθεί.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια