Παναθηναϊκός: Τι ισχύει για Βέσελι

  Ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει πιθανότατα έναν σέντερ το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Βασίλης Παπαθεοδώρου σχολίασε την περίπτωση του Γιαν Βέσελι.

  Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι δεν προσφέρει τα αναμενόμενα έως τώρα και ο Παναθηναϊκός πιθανότατα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ψηλού το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά με περίπτωση παίκτη που θα είναι ελεύθερος.

  Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, μία περίπτωση που αξίζει να ασχοληθεί ο Παναθηναϊκός, είναι αυτή του Γιαν Βέσελι, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα.

  Παίκτης της Εφές αποθέωσε τον Αταμάν!

  Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Οι παίκτες που κοιτάζει ο Παναθηναϊκός είναι από μία δεξαμένη 15-20 ατόμων. Λέω πολλούς, γιατί δεν ξέρω για πόσους από αυτούς τελειώνουν τα συμβόλαιά τους και είναι ελεύθεροι. Δεν θα πάει να πάρει παίκτη ο Παναθηναϊκός, πληρώνοντας σε μία ομάδα 2 εκατομμύρια για να της τον πάρει.

  Λέω ένα παράδειγμα για να καταλαβαινόμαστε. Ο Βέσελι είναι ελεύθερος το καλοκαίρι. Αν ο Παναθηναϊκός ψάχνει δευτεροτρίτο ψηλό και όχι πρώτο, μπορεί αν θέλει να πάει να τον πάρει. Είναι στο χέρι του».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια