Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με τον Πάλμερ-Μπράουν;

  Το καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, προσθέτοντας ποιότητα στα μετόπισθεν, αλλά μετά από έναν τραυματισμό δεν έχει κάνει την επανεμφάνισή του εδώ και μήνες.

  Στα μέσα Οκτωβρίου, έγινε γνωστό πως ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Έρικ Πάλμερ-Μπράουν για περίπου έναν μήνα. Ωστόσο, έναν μήνα αργότερα γνωστοποιήθηκε πως η επιστροφή του Αμερικανού στόπερ θα καθυστερήσει περισσότερο, δίχως να υπάρχει ενημέρωση για το ακριβές διάστημα απουσίας του.

  Ο Πάλμερ-Μπράουν, είχε υποστεί οστικό οίδημα στην ποδοκνημική, που αποτελεί τραυματισμό ο οποίος εμφανίζεται συχνά σε αθλητές στο γόνατο και στην ποδοκνημική. Η θεραπεία του τραυματισμού, είναι είτε συντηρητική είτε χειρουργική και για τον λόγο αυτό δεν υπήρχε εξ αρχής συγκεκριμένος χρονικός ορίζοντας για την επιστροφή του 26χρονου κεντρικού αμυντικού. Ο χρόνος που χρειάζεται για τη θεραπεία, εξαρτάται από την έκταση του οιδήματος.

  Ο Γερεμέγεφ διαθέτει αυτό που χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός στο ρόστερ του!

  Ο Αμερικανός στόπερ, έως τώρα, δεν έχει περάσει την πόρτα του χειρουργείου, επομένως ακολουθούσε εξ αρχής συντηρητική θεραπεία, η οποία δεν του έχει επιτρέψει ακόμη να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Μετά από διάστημα τόσων μηνών, όμως, αποτελεί ερωτηματικό το τί συμβαίνει στην περίπτωση του Πάλμερ-Μπράουν.

  Ο Παναθηναϊκός έχει γεμίσει τη θέση του κεντρικού αμυντικού, ωστόσο για τον 26χρονο αμυντικό δαπανήθηκε το ποσό του 1.5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, ενώ υπέγραψε και τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο το «τριφύλλι» τον υπολόγιζε σε βάθος τριετίας, αλλά έως τώρα έχει καταγράψει μόλις 3 συμμετοχές.

  4 1 Ψήφισε
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια