Παναθηναϊκός: Το σεντόνι με το τριφύλλι και τη Λεωφόρο στο κέντρο του γηπέδου! (pic)

Συγκίνηση στη Λεωφόρο με το εντυπωσιακό πανό για το «αντίο» στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίσσονται στη Λεωφόρο, καθώς ο Παναθηναϊκός δίνει το τελευταίο του παιχνίδι στη φετινή σεζόν απέναντι στον ΠΑΟΚ, σε μια βραδιά με έντονο συμβολισμό για την ιστορική έδρα του συλλόγου.

Λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού φρόντισαν να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερο σκηνικό στο κέντρο του γηπέδου. Ένα μεγάλο εντυπωσιακό πανό στρώθηκε στον αγωνιστικό χώρο, απεικονίζοντας τη θρυλική Λεωφόρο Αλεξάνδρας μαζί με το εμβληματικό πράσινο τριφύλλι, προκαλώντας έντονη συγκίνηση στους φίλους της ομάδας.

Η ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού, που έχει συνδεθεί με αμέτρητες μεγάλες στιγμές, αποθεώθηκε από τον κόσμο σε μια βραδιά με ξεχωριστή συναισθηματική φόρτιση.

Δείτε παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

«Μισός» ο Παναθηναϊκός στο Game 4, εκτός Όσμαν και Σλούκας!

Θέλεις να ενημερώνεσαι για τα νέα της ομάδας σου με ένα μήνυμα; Τότε κάνε κλικ εδώ και μπες στη μεγαλύτερη Παναθηναϊκή κοινότητα.

Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

Διαβάστε επίσης…

Ο Αριστοτέλης Παπαδόπουλος είναι δημοσιογράφος και αρθρογράφος του Prasinoforos.gr από το 2022. Απόφοιτος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, ασχολείται ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία, καλύπτοντας όλες τις πτυχές του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Με συνέπεια και ενημερωτική προσέγγιση, αρθρογραφεί για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, καθώς και για τα ερασιτεχνικά τμήματα του «τριφυλλιού».