Η παρουσία του Παναθηναϊκού στο «TransferRoom» στο Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός πήρε μέρος στην 7η συνάντηση του Transferoom, του παγκόσμιου φόρουμ συλλόγων για τις μεταγραφές που αυτή τη φορά έλαβε χώρα στην πρωτεύουσα του Γερμανικού κράτους, το Βερολίνο.

Μπορεί το Μουντιάλ στο Κατάρ να αποτελεί το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη για το 2022, ωστόσο λίγες ημέρες πριν το άνοιγμα της αυλαίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πραγματοποιήθηκε ένα άλλο σημαντικό event στο Βερολίνο.

Στη γερμανική πρωτεύουσα πραγματοποιήθηκε η 7η συνάντηση των συλλόγων που χρησιμοποιούν την συνδρομητική πλαρτφόρμα του «TransferRoom» και ο Παναθηναϊκός, υπήρξε μία από τις ελληνικές ομάδες που έδωσε το παρών.

Παρεμπιπτόντως, το «TransferRoom» είναι μια διαδικτυακή συνδρομητική πλατφόρμα, που δείχνει στους συλλόγους, ποιοι παίκτες είναι διαθέσιμοι για μεταγραφή (πώληση ή δανεισμό) και διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των ομάδων.

Συγχρόνως προσφέρει μια αμεσότητα μεταξύ των ομάδων, ικανή να διευκολύνει και να επιταχύνει διαδικασίες.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο «TransferRoom» δηλώνουν ποιους συλλόγους επιθυμούν να συναντήσουν στα τραπέζια που δημιουργούνται.

Εκεί διεξάγονται συνομιλίες διάρκειας 15-18 λεπτών μεταξύ εκπροσώπων των κλαμπ, στις οποίες ανταλλάσσονται λεπτομέρειες και ξεκαθαρίζονται οι προθέσεις για παίκτες, είτε προς πώληση, είτε προς αγορά, ή για πιθανές άλλες συνεργασίες μεταξύ δύο συλλόγων.

Στην προκειμένη περίπτωση στο φόρουμ του «TransferRoom» στο Βερολίνο εκπρόσωποι του «τριφυλλιού» υπήρξαν ο αρχισκάουτερ, Μάκης Λιβαθηνός (δεξιά στη φωτ.) και ο σκάουτερ Αλέξανδρος Ζαφειρίου (αριστερά στη φωτ.).

Να θυμίσουμε πως οι «πράσινοι» είχαν στείλει εκπροσώπους (Λιβαθηνός – Ρόκα) και στο προηγούμενο «TransferRoom» που έλαβε χώρα τον περασμένο Μάρτιο στη Μαδρίτη.

Πηγή: www.Sdna.gr