«Παναθηναϊκός TV»: Χορηγία 250.000€ στον Ερασιτέχνη!

  Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με Μαλακατέ-Βρανόπουλο και η οριστική συμφωνία με τον Ερασιτέχνη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα όλων των τμημάτων έναντι 250 χιλ. ευρώ.

  Σε οριστική συμφωνία για την παραχώρηση των δικαιωμάτων όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη στο Παναθηναϊκός TV έφτασαν, σύμφωνα με δημοσίευμα του sdna.gr, ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος και η διοίκηση της μάνας του λόχου.

  Στη σχετική συνάντηση που είχε ο Αλαφούζος με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναγιώτη Μαλακατέ και τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Βρανόπουλο, οριστικοποιήθηκε ότι το Παναθηναϊκός TV θα είναι ο «χρυσός χορηγός» του Ερασιτέχνη, καθώς θα αποκτήσει όλα τα δικαιώματα των τμημάτων του έναντι του ποσού των 250.000 ευρώ, με τις υπογραφές των συμβολαίων να πέφτουν και τυπικά το αμέσως προσεχές διάστημα.

  Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα λάβει ουσιαστικό αντίτιμο για τα ομαδικά σπορ του συλλόγου, καθώς τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχαν καν μεταδόσεις από κανάλια ή γίνονταν έναντι πινακίου φακής στο βόλεϊ ανδρών μια και η ΕΡΤ έδειχνε 4-5 ματς τη σεζόν (τα λεγόμενα ντέρμπι).

  Στο περιθώριο της παραπάνω συνάντησης υπήρξε και η πρώτη γνωριμία του Αλαφούζου με τον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη Δημήτρη Βρανόπουλο, τον επιχειρηματία που έγινε ευρέως γνωστός από τις συνεχείς οικονομικές «ενέσεις» του στο «PAO Alive», ο οποίος θα είναι το νέο μέλος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

  Το συγκεκριμένο ποσό δεν είναι το μοναδικό που θα λάβει ο Ερασιτέχνης από τον Αλαφούζο, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει ήδη δώσει ένα σημαντικό ποσό για τις ανάγκες των τμημάτων (και δη του βόλεϊ ανδρών), ενώ το συνολικό ύψος της ενίσχυσής του θα ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένης της συμφωνίας με το Παναθηναϊκός TV.

  Με τη «χρυσή χορηγία», την οικονομική «ένεση» του Αλαφούζου και το συνολικό ποσό των 500.000 ευρώ που θα βάλει στο ταμείο του ο Ερασιτέχνης, προβλέπεται να καλύψει σε μεγάλο βαθμό την «τρύπα» στο μπάτζετ των τμημάτων του και να ισοσκελίσει τη διαφορά εσόδων- εξόδων στο συνολικό προϋπολογισμό.

  Το «πακέτο» της συμφωνίας με το Παναθηναϊκός TV περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες του βόλεϊ ανδρών, του βόλεϊ γυναικών, του μπάσκετ γυναικών και οποιαδήποτε άλλης διοργάνωση του Ερασιτέχνη κριθεί ότι μπορεί να μεταδοθεί.   Συνολικα υπολογίζεται ότι από το νέο πράσινο κανάλι θα μεταδοθούν γύρω στις 50 εντός έδρας αναμετρήσεις τμημάτων του Παναθηναϊκού, συνυπολογίζοντας τα εντός έδρας ματς του ποδοσφαίρου στη Super League 1.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »