Παναθηναϊκός: Υποψήφιο το ΟΑΚΑ για το Final Four του 2025!

  Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί τις διαδικασίες, έτσι ώστε να κατατεθεί φάκελος υποψηφιότητας για το ΟΑΚΑ, αναφορικά με το Final Four της Euroleague την επόμενη σεζόν.

  Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, αποκάλυψε μεταξύ άλλων στη «Magic Euroleague» πως:

  «Υπάρχουν τρεις υποψήφιες για το Final 4. Βαρκελώνη, Βελιγράδι και Αμπου Ντάμπι. Σήμερα θα βάλουμε στην εξίσωση και μια τέταρτη πόλη, την Αθήνα.

  Είναι μια σκέψη που προέρχεται και από την Euroleague. Σήμερα που μιλάμε δεν υπάρχει πρόταση, είναι όμως μια ιδέα που ωριμάζει εντός των ελληνικών τοίχων. Έχει να γίνει από το 2007 Final 4 στην Ελλάδα. Υπάρχει σκέψη στο νέο ΟΑΚΑ. Σε ένα γήπεδο στολίδι, με έργα εντός του καλοκαιριού.

  Σκέφτονται να γίνουν οι διαδικασίες για να έχει υποψηφιότητα για το Final 4 του 2025. Ο Παναθηναϊκός ήδη σκέφτεται πώς θα μπορούσε να φτάσει στο 8ο, αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις μεταγραφές. Θέλει να γιορτάσει την ανακαίνιση του ΟΑΚΑ.

  Το φαβορί αυτή τη στιγμή είναι το Βελιγράδι, γιατί έχει κάνει την καλύτερη πρόταση οικονομικά. Το μειονέκτημα είναι ότι στην ίδια πόλη έγινε η διοργάνωση πριν δύο χρόνια».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια