Πανταλέων: «Έπρεπε ο Παναθηναϊκός να είναι στον τελικό»

Παρόμοιες δηλώσεις με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο έκανε και ο Σωτήρης Πανταλέων τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από ένα διαιτητικό λάθος ενώ ελπίζει του χρόνου η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό.

Αναλυτικά:

«Έπρεπε στον τελικό να πάει ο Παναθηναϊκός και όχι η Κηφισιά. Μπήκαμε με λάθος νοοτροπία στο τέταρτο σετ και το αφήσαμε να περάσει έτσι. Δυστυχώς το ται-μπρέικ κρίθηκε από ένα διαιτητικό λάθος. Είναι κρίμα να παλεύουμε όλοι οι παίκτες τόσες ώρες και όλα να κρίνονται από μια λανθασμένη απόφαση του διαιτητή χωρίς να υπάρχει πρόθεση. Σήμερα κλείνει ένας αγωνιστικός κύκλος στον Παναθηναϊκό και ελπίζω του χρόνου να ενισχυθούμε και να έχουμε πορεία πρωταθλητισμού».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.