Πάνω από 3000 εγγραφές-ανανεώσεις και 150.000€ στον Ερασιτέχνη τον Ιούλιο!

  Συνεχίζει να συγκλονίζει με την, έμπρακτη, στήριξη προς τον Ερασιτέχνη ο κόσμος του Παναθηναϊκού.

  Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε πριν λίγο ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, οι φίλοι της ομάδας συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό να τον ενισχύουν. Μάλιστα μέσα στον Ιούλιο έχουν γίνει περισσότερες από 3000 εγγραφές και ανανεώσεις. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως έχει συγκεντρωθεί ένα ποσό ανώτερο των 150.000€ μέσα σε τρεισήμισι εβδομάδες.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  «Συνεχίζουν σε ξέφρενους ρυθμούς τις εγγραφές και τις ανανεώσεις μελών οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που έσπασαν το φράγμα των 3.000 και συνεχίζουν.

  Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» σπεύδουν να εγγραφούν μαζικά στα μητρώα του Συλλόγου και το τριήμερο από Παρασκευή 24 μέχρι 26 Ιουλίου συνολικά 142 άτομα ανανέωσαν ή έκαναν εγγραφή.

  Συνολικά σε αυτό το διάστημα έγιναν 57 νέες εγγραφές και παράλληλα έγιναν και 85 ανανεώσεις. Έτσι από 1η Ιουλίου που υπάρχει η μεγάλη «πράσινη» κινητοποίηση έχουν γίνει 1550 νέες εγγραφές και 1560 ανανεώσεις.

  Κατά συνέπεια λίγο πριν περάσει ένας μήνας 3.110 οπαδοί του «τριφυλλιού» έχουν ενταχθεί στις τάξεις του Συλλόγου».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »