Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση, με τον Γιάννη Σουρδή να γίνεται σύντομα παίκτης των «πρασίνων».
Ο Γιάννης Σουρδής όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό μετά από περίπου 4 χρόνια απουσίας.
Ο νεαρός τερματοφύλακας θα ξαναφορέσει τα «πράσινα» όντας ο τρίτος σε σειρά τερματοφύλακας πίσω από τους Ντραγκόφσκι και Λοντιγκίν, καθώς ο Λίλο θα καταλήξει στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ.
Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα ης «Sportday» μέσα στα επόμενα 24ωρα θα η μεταγραφή του Σουρδή να έρχεται από τον ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος αν και υποβιβάστηκε στην Super League 2, τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει θα τον βρουν τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!
Διαβάστε επίσης…
- Γάτας: «Δεν έχει να κάνει με τα αγωνιστικά η αλλαγή του Μπενίτεθ»
- Παναθηναϊκός: Πότε ξεκινάει η προετοιμασία – Οι επικρατέστερες χώρες
- Θύρα 7: «Έστησαν παράγκα Μελισανίδης – Σαββίδης με τον ηλίθιο Αλαφούζο»
- Ραπτόπουλος: «Βλέπω τον Λουτσέσκου στον Παναθηναϊκό»
- Νέα δεδομένα με Βαλαντσιούνας και ο Παναθηναϊκός ξανά στο προσκήνιο
Ο Αριστοτέλης Παπαδόπουλος είναι δημοσιογράφος και αρθρογράφος του Prasinoforos.gr από το 2022. Απόφοιτος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, ασχολείται ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία, καλύπτοντας όλες τις πτυχές του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Με συνέπεια και ενημερωτική προσέγγιση, αρθρογραφεί για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, καθώς και για τα ερασιτεχνικά τμήματα του «τριφυλλιού».








