Παναθηναϊκός Α.Ο: «Κάπου εκεί ψηλά, χαμογελάνε πλατιά σήμερα ο Παύλος, ο Θανάσης και ο Κώστας»

  Ο Παναθηναϊκός Α.Ο χαιρετίζει την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στο μπασκετικό Παναθηναϊκό χαρακτηρίζοντας την μέρα ως ιστορική.

  Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της υπογραφής της σύμβασης μεταξύ Παναθηναϊκού και ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός Α.Ο εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

  Αναλυτικά:

  «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος χαιρετίζει με ενθουσιασμό την απόφαση για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στη σπουδαιότερη ομάδα που έχει αναδείξει ο Ελληνικός αθλητισμός.

  Επιτέλους αποδόθηκε δικαιοσύνη και ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας σταδιακά αποκτά δικές του εγκαταστάσεις σε όλα τα σπορ. Το τμήμα μπάσκετ ανδρών του «τριφυλλιού» έχει χαρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες από όλα τα αθλήματα του Συλλόγου, έχει γαλουχήσει αμέτρητες γενιές «πράσινων» οπαδών και θα αποτελεί πάντα το καμάρι όλων των Παναθηναϊκών.

  Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Prasinoforos.gr

  Λίγα χρόνια μετά τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος – που ήταν ο βασικός αρωγός στην αναγέννηση του ΑΟ – κατάφερε μετά από επίπονες προσπάθειες ετών να εξασφαλίσει το παρόν και το μέλλον της ΚΑΕ Παναθηναικός και παράλληλα να σκορπίσει χαρά, αγαλλίαση και όραμα στα εκατομμύρια των οπαδών του Συλλόγου.

  Οι δικές του ενέργειες έφεραν εις πέρας αυτό που επί δεκαετίες φαινόταν ακατόρθωτο και η ιστορία θα τον κατατάξει ως άξιο συνεχιστή της σπουδαίας οικογένειας Γιαννακόπουλων. Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί το εχέγγυο ότι αργά ή γρήγορα τα Αστέρια θα γίνουν περισσότερα. Κάπου εκεί ψηλά, χαμογελάνε πλατιά σήμερα ο Παύλος, ο Θανάσης και ο Κώστας Γιαννακόπουλος…

  Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε όλα τα επίπεδα».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια