«Στα 7 με 8 εκατομμύρια το μπάτζετ του Παναθηναϊκού για την νέα σεζόν»

  Μείωση πιθανολογείτε ότι θα υπάρξει στο μπάτζετ του Παναθηναϊκου για την σεζόν 2020-2021 σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.

  Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Live Sport» αναφέρει ότι το μπάτζετ του εξάστερου για την επόμενη αγωνιστική σεζόν θα κυμαίνεται στα 7 με 8 εκατομμύρια δολάρια. Σαφώς και πρόκειται για μια σημαντική μείωση σε σχέση με το αντίστοιχο νούμερο της σεζόν 2019-2020 όμως η οικονομική «ζημιά» λόγω κορωνοϊού δεν αφήνει και πολλά περιθώρια.

  Βέβαια προς το παρόν δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις αναφορικά με το μπάτζετ μιας και μένει να ξεκαθαριστούν τα ποσά που θα λάβουν οι παίκτες για την σεζόν που διανύουμε αλλά και τα ακριβή ποσά από χορηγίες και τηλεοπτικά δικαιώματα, που θα είναι μειωμένα κατά μεγάλο ποσοστό.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »