Πρωταθλητής Ελλάδας στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός!

  Από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ πάρθηκε η απόφαση να αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδας για την σεζόν 2019-2020 ο Παναθηναϊκός.

  Επίσης με βάση αυτήν την απόφαση την «γλιτώνουν» Άρης και ΠΑΟΚ οι οποίοι θα παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία λόγω της οριστικής διακοπής της Basket League παρά το γεγονός ότι βρισκόντουσαν στην ζώνη του υποβιβασμού.

  Κάπως έτσι το «πράσινο» σερί συνεχόμενων ετών με κατάκτηση τουλάχιστον ενός τίτλου θα συνεχιστεί παρά την διαφωνία της «πράσινης» ΚΑΕ αναφορικά με την ανάδειξη πρωταθλητή.

  Τέλος, να σημειωθεί πως στο Δ.Σ. επίσης αποφασίστηκε ότι οι δύο ομάδες που θα ανέβουν από την Α2 θα αγωνιστούν κανονικά στην Basket League της νέας σεζόν αλλά αν δεν είναι σε θέση να συμμετέχουν στην κατηγορία για οποιοδήποτε λόγο δεν θα αντικατασταθούν.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »