Παναθηναϊκός: Εγγυημένη χορηγία για την νέα σεζόν!

  Εκτός από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της νέας σεζόν, ο Παναθηναϊκός διαπραγματεύεται την εκμετάλλευση των χορηγικών του δικαιωμάτων έχοντας εξασφαλισμένη μόνο την εταιρία «Chipita Α.Ε.» του Σπύρου Θεοδωρόπουλου.

  Εκτός από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της νέας σεζόν, ο Παναθηναϊκός διαπραγματεύεται την εκμετάλλευση των χορηγικών του δικαιωμάτων έχοντας εξασφαλισμένη μόνο την εταιρία «Chipita Α.Ε.» του Σπύρου Θεοδωρόπουλου. Ο «Chipita Α.Ε.

  Η ρευστή κατάσταση που επικρατεί σε ολόκληρο τον πλανήτη εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού έχει παγώσει τα πάντα και στο ποδόσφαιρο, με την οικονομική προέκταση της υπάρχουσας κατάστασης να επιφέρει αυτονόητα έντονη ανησυχία σε όλους τους συλλόγους. 

  Περαιτέρω έσοδα δεν φαίνεται ότι θα υπάρξουν μέχρι το τέλος της σεζόν στις ομάδες με τα υπάρχοντα δεδομένα, ενώ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί το προσεχές διάστημα ενόψει της επόμενης σεζόν. 

  Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» έχουν πραγματοποιήσει επαφές για νέες χορηγικές συμφωνίες -πολύ πριν ξεσπάσει η πανδημία-  καθώς με εξαίρεση την «Chipita Α.Ε.» του επιφανούς φίλου του «τριφυλλιού» Σπύρου Θεοδωρόπουλου, στο τέλος της σεζόν εκπνέουν οι συμβάσεις με τις εταιρίες «ΟΠΑΠ ΑΕ», «ΟΤΕ ΑΕ» και «Cosmote AE». 
   

  Οι «πράσινοι» πάντως, έχουν ως βασικό ζήτημα διευθέτησης τη διαπραγμάτευση νέου τηλεοπτικού συμβολαίου με τη Nova να έχει τον πρώτο λόγο όπως έχουμε επισημάνει.

  Πηγή: SDNA.gr


  sofa offers
  Loading...
  Translate »