«Διέλυσε» την Ελπίδα και συνεχίζει να ελπίζει!

  Ο Παναθηναϊκός κέρδισε άνετα με 3-0 σετ την μαχητική Ελπίδα Αμπελοκήπων και επέστρεψε στις νίκες διατηρώντας την 3η θέση!

  Οι «πράσινοι» κατέκτησαν εύκολα το τρίποντο όμως οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων διεκδικώντας, μέχρις ενός σημείο, και τα τρία σετ που παίχτηκαν στο Μαρούσι!

  Το ματς:

  Ο Ανδρεόπουλος ξεκίνησε με τους Τσάτσιτς, Ρανγκέλ, Στάροβιτς, Γιάκομπσεν, Ράπτη και λίμπερο τον Σωνάκη.

  1ο σετ: Η Ελπίδα μπήκε δυνατά στο ματς παίρνοντας τους πρώτους τρεις πόντους του αγώνα από στο σέρβις του Καπετανίδη. Ο Παναθηναϊκός «ξύπνησε» σε εκείνο το σημείο και ανέτρεψε το σκορ φτάνοντας σε σημείο να προηγηθεί ακόμα και με 12-8. Από εκείνο το σημείο και έπειτα το σετ έμοιαζε με τυπική διαδικασία και ο Παναθηναϊκός το “καθάρισε” με 25-18.

  Η διακύμανση του σετ: 6-8, 16-9, 25-18

  2ο σετ: Οι παίκτες του Ανδρεόπουλου έμοιαζαν να μπαίνουν με διάθεση να καθαρίσουν από την αρχή το σετ όμως η Ελπίδα δεν άφησε κάτι τέτοιο να συμβεί. Παρά το αρχικό 3-0 οι φιλοξενούμενοι έκαναν το δικό τους σερί φτάνοντας να προηγούνται με 12-15. Οι «πράσινοι» σε εκείνο το σημείο αντέδρασαν όμως οι παίκτες του Γκολίτση δεν τα παράτησαν. Κάπου εκεί όμως ανέλαβε ο Αλέξανδρος Ράπτης ο οποίος με τρεις σερί άσους και άλλα δύο καλά σέρβις έδωσε στον Παναθηναϊκό σετ μπολ, κάτι που οι συμπαίκτες του εκμεταλλεύτηκαν και έκαναν το 25-20.

  Η διακύμανση του σετ: 7-8, 16-15, 25-20

  3ο σετ: Στο τελευταίο σετ οι γηπεδούχοι μπήκαν με διάθεση να τελειώσουν οριστικά την αναμέτρηση. Για αυτό και πήραν από νωρίς το προβάδισμα, επομένως και τον έλεγχο, ανοίγοντας την διαφορά. Η Ελπίδα προσπάθησε να κρατηθεί στο ματς και ισοφάρισε με το σέρβις του Φέρελ όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Οι «πράσινοι» κράτησαν το προβάδισμά τους μέχρι τέλους και κατέκτησαν το 3ο σετ με

  Η διακύμανση του σετ: 8-5, 16-14. 25-20

  Τα σετ: 25-18, 25-20, 25-20

  sofa offers
  Loading...
  Translate »