Παναθηναϊκός: Εξασφαλισμένες οι βασικές χορηγίες για την νέα σεζόν!

  Δείτε ποια είναι τα δεδομένα των βασικών χορηγών και ποιες χορηγίες είναι εξασφαλισμένες.

  Σε νέες συμφωνίες έχει προχωρήσει ο Παναθηναϊκός όσον αφορά τους κύριους χορηγούς της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 

  Πέραν δηλαδή των μικρότερων χορηγών, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και η εταιρία «Chipita AE» του Σπύρου Θεοδωρόπουλου, οι «πράσινοι» έχουν ήδη φροντίσει να συνάψουν συμφωνίες (αρκετό καιρό πριν ξεσπάσει η φονική πανδημία) με τους «μεγαλύτερους» χορηγούς του συλλόγου. 

  Συγκεκριμένα, σε ισχύ για την επόμενη σεζόν με προοπτική επέκτασης για ακόμα δύο χρόνια είναι  η συνεργασία με την «ΟΠΑΠ ΑΕ» που αποτελεί τον βασικό χορηγό της φανέλας του Παναθηναϊκού, ενώ όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό υπάρχει o εξασφαλισμένος χορηγός ένδυσης από την εταιρία «kappa». 

  Από εκεί και πέρα στους βασικούς χορηγούς συμπεριλαμβάνονται η «Coca Cola», η «Cosmote», αλλά και η Τράπεζα Πειραιώς που έχουν ήδη συμφωνίες για την επόμενη σεζόν.

  Αξίζει να σημειωθεί επιπλέον, ότι ήδη στο Κορωπί έχει ξεκινήσει πλήρης ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων των εγκαταστάσεων, μέσω μικρότερων χορηγικών συμφωνιών.

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Translate »