Παναθηναϊκός: Αντιδρούν οι οργανωμένοι της Ν.Σαλαμίνας στο φιλικό «λόγω αδελφοποίησης με τη Θ7»!

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας «Red Rebels», εξέφρασαν την αντίθεσή τους αναφορικά με την διεξαγωγή του φιλικού με τον Παναθηναϊκό στις 07/12 στην Κύπρο, με τα κυπριακά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι βρίσκονται σε διαδικασία αδελφοποίησης με την Θύρα 7.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να δώσει τρία φιλικά κατά την διάρκεια της μίνι προετοιμασίας του στην Κύπρο. Σε ένα από αυτά (07/12) θα αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα. 

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας «Red Rebels», με ανακοίνωσή της εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους και ανέφεραν χαρακτηριστικά:

«Δυστυχώς οι ανησυχίες μας έπεσαν στο κενό. Καθώς εξηγήσαμε στο Δ.Σ τους λόγους που μας βρίσκει αντίθετους στην διεξαγωγή του αγώνα με τον παναθηναϊκό, το Δ.Σ αποφάσισε όπως μας αγνοήσει.

Αυτό το φιλικό θα μας βρει απέναντι του.

Υ.Γ: Την Πέμπτη 24/11/22 ο σύνδεσμος μας θα διοργανώσει πάρτι στο σωματείο μας. Καλούμε τα μέλη μας και τον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου να στηρίξουν τον σύνδεσμο στις προσπάθειες για συσπείρωση».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fredrebelsneasalamina%2Fposts%2Fpfbid02xv9zNKQHht7wQxK11TCDP5bvLq4SvrcwhEUXie2Em3tBCacQbKnu1zuMsq3DiTJ3l&show_text=true&width=500

Την ίδια στιγμή ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής ομάδας, Γιώργος Καζαμίας σε δηλώσεις του ανέφερε: 

«Δεν είναι σωστό εγώ να τοποθετηθώ. Αρμόδιοι να τοποθετηθούν είναι το οργανωμένο μας σύνολο. Είναι ένα ανοικτό φιλικό. Το Δ/Σ κρίνει ότι αυτό το φιλικό είναι προς όφελος του σωματείου” 

Το φιλικό με τον Παναθηναϊκό θα γίνει 7/12 εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Θεωρούμε μόνο καλό μπορεί να κάνει αυτό το φιλικό στη Νέα Σαλαμίνα και είναι προς το συμφέρον μας. Είναι τιμητικό που ο Παναθηναϊκός έχει επιλέξει την ομάδα μας. Είναι και μία οικονομική ένεση για εμάς. Θα χαρούμε να υποδεχτούμε τον Παναθηναϊκό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας δεν ανέφεραν τους λόγους που δεν θέλουν να διεξαχθεί το φιλικό, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «kerkida.net», η διαφωνία τους έχει να κάνει με το γεγονός ότι βρίσκονται σε διαδικασία αδελφοποίησης με την Θύρα 7 του Ολυμπιακού. 

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Γιατί οι Red Rebels ΔΕΝ θέλουν το φιλικό με τον Παναθηναϊκό
 

Μάθαμε ότι ο κύριος λόγος που έχει προκύψει αντίδραση από τους Red Rebels έχει να κάνει με το ότι έχουν φιλικές σχέσεις με τη ΘΥΡΑ 7.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας βρίσκονται στη διαδικασία αδελφοποίησης με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακούς Πειραιώς.»

Πηγή: Sdna.gr