«Παναθηναϊκός για Ιβάν Ρόσι»

Σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του 26χρονου χαφ, Ιβάν Ρόσι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ρίβερ Πλέιτ.

Την περίπτωση του Ιβάν Ρόσι φέρνει στο μεταφραφικό προσκήνιο για το τριφύλλι δημοσιογράφος από την Αργεντινή. Ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα χαφ αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Ο Λεονάρντο Οχέδα αποκαλύπτει με τιτίβισμα του ότι οι πράσινοι εξετάζουν τον αριστερόποδαρο αμυντικό μέσο. 

Ο Οχέδα τονίζει ότι για τον ποδοσφαιριστή έχει κινηθεί η Ουρακάν, αλλά από την αργεντίνικη ομάδα ανέφεραν ότι είναι πολύ ακριβός. Ταυτόχρονα επισημαίνει όμως ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του. Επίσης ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε ότι για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή έχει ρωτήσει και η Ατλέτικο Τουκουμάν.

Ο Αργεντινός έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ως αμυντικός μέσος. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει από 6αρι μέχρι 8αρι. Βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι τρέχει ακατάπαυστα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χαρακτηριστικά του είναι στα πρότυπα που ψάχνει ο Παναθηναϊκός. 

Ο Ιβάν Ρόσι που βρίσκεται στο 26ο έτος της ηλικίας του ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπάνφιλντ, απ’ όπου τον απέκτησε η Ρίβερ Πλέιτ το 2016. Δύο χρόνια μετά τον παραχώρησε δανεικό στην Ουρακάν. Από εκεί έφυγε εκ νέου δανεικός για την Κόλο Κόλο της Χιλής.Το 2019 επέστρεψε στην Αργεντινή για λογαριασμό της Ρίβερ Πλέιτ, από την οποία έμεινε ελεύθερος πριν από δύο μήνες. 

Πηγή: SDNA.gr