Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα βρίσκεται στην 12άδα του Παναθηναϊκού για τον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στον Ολυμπιακό.
Τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στο γόνατο φαίνεται πως άφησε πίσω του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος θα βρίσκεται στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για τον αποψινό (20:30) τελικό του Super Cup κόντρα στον Ολυμπιακό.
Οι «πράσινοι» δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Μάριους Γκριγκόνις, που «κόπηκε» από τη λίστα των ξένων, ενώ ό Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι θα είναι κανονικά στην αποστολή σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Υπόθεση ΟΑΚΑ: Είστε δολοφόνοι της κοινωνίας, του αθλητισμού και του Παναθηναϊκού
Αναλυτικά οι 12άδες:
Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Ουόκαπ, ΜακΚίσικ, Κάνααν, Λούντζης, Λαρεντζάκης, Πάπας, Φαλ, Παπανικολάου, Πίτερς, Μιλουτίνοφ, Σίκμα, Τανούλης
Παναθηναϊκός (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Γκάι, Σλούκας, Λεσόρ, Ερνανγκόμεθ, Βιλντόζα, Μωραϊτης, Παπαπέτρου, Γκραντ, Αντετοκούνμπο, Μπαλτσερόφσκι, Μαντζούκας