Παναθηναϊκός: Προχωρημένες διαπραγματεύσεις με Ράντονιτς!

  Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ράντονιτς φαίνεται πως είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Σέρβικη ιστοσελίδα «Telesport».

  Οι Σέρβοι κάνουν λόγο για ρήξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και του Ράντονιτς με τον Παναθηναϊκό να εκμεταλλεύεται αυτή την ρήξη και να παίρνει την pole position.

  Δεν αποκλείεται να υπάρξει και ανατροπή σκηνικού και να παραμείνει στον Ερυθρό ο Ράντοβιτς αλλά ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν.

  Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

  «Όπως σας γράψαμε πριν από μερικές εβδομάδες ο Ντέγιαν Ράντονιτς είχε συμφωνήσει για την επέκταση του συμβολαίου του με τον Ερυθρό Αστέρα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχει το Telesport, o Μαυροβούνιος προπονητής είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό.

  Όπως μάθαμε προέκυψε διαφωνία ανάμεσα στην διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα και του πολυνίκη προπονητή και ο Παναθηναϊκός είναι αυτή τη στιγμή στην pole position. Υπάρχει ακόμα ελπίδα στον Ερυθρό Αστέρα για μία νέα αλλαγή σκηνικού, όμως ο Ράντονιτς αυτή την στιγμή είναι πολύ κοντά στην Αθήνα».