«Πλήρωσε Γκονζάλεζ, Στραματσόνι και φουλάρει για Ευρώπη ο Παναθηναϊκός»!

  Έτοιμος να πάρει την ευρωπαϊκή αδειοδότηση μετά από τρία χρόνια είναι ο Παναθηναϊκός.

  Σύμφωνα με την εφημερίδα «Η Πράσινη» ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά την τελευταία τριετία κατέθεσε πλήρη φάκελο αδειοδότηση που αναμένεται να του εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του αδειοδότηση. Μάλιστα για να γίνει αυτό, «το τριφύλλι» έπρεπε να δώσει κάποια σημαντικά ποσά σε προπονητές και παίκτες που έχει οφειλές.

  Ο Έκι Γκονζάλες, ο Αντρέα Στραματσόνι και όχι μόνο, είδαν αρκετά λεφτά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, κάτι που φυσικά οι άνθρωποι της ΠΑΕ το έκαναν για να πάρουν την υπογραφή τους σε έγγραφα τα οποία ήταν σημαντικά αναφορικά με την κατάθεση του φακέλου.

  Βέβαια η εξασφάλιση της ευρωπαϊκής αδειοδότησης δεν σημαίνει και επιστροφή στις διοργανώσεις της UEFA. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αρθεί η τιμωρία που είχαν δεχτεί οι «πράσινοι» πριν 2 χρόνια.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »