Παπαγιάννης: «Να συνεχίσει ο κόσμος να αγαπάει την ομάδα – Ελπίζω οι συμβουλές που δίνω να βοηθούν του μικρότερους»

Στην εμφάνιση του Παναθηναϊκού και στην επιστροφή στις νίκες αναφέρθηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης αλλά και στις… μάχες του με τον Έντι Ταβάρες και κάλεσε τον κόσμο να συνεχίσει να αγαπάει την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα άσου του «τριφυλλιού»:

«Απέναντι στη Μακάμπι δεν κάναμε καλή δουλειά και ήταν το τελευταίο ματς στο ΟΑΚΑ. Θέλαμε να τελειώσουμε εντός έδρας με νίκη, γιατί τα προηγούμενα χρόνια χάναμε».

«Πάντα έχω κίνητρο και ειδικά σήμερα απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως ο Ταβάρες. Είναι ένα σπουδαίο match up».

«Στην έδρα μας έχουμε κάνει κάποια πολύ καλά ματς, Είχαμε και κάποια παιχνίδια που χάσαμε στον πόντο. Σίγουρα δεν πήγε η χρονιά στην Ευρωλίγκα όπως θα το θέλαμε. Να συνεχίσει ο κόσμος να αγαπάει την ομάδα. Ήταν ένα πολύ δυνατό match up με τον Ταβάρες. Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Και από τους δυο έγινε πολύ καλό παιχνίδι. Και εγώ και εκείνος ανταλλάσσουμε εμπειρίες μέσα στο παρκέ.

Τον Έντι τον γνωρίζω χρόνια από την Αμερική. Έχουμε παίξει αντίπαλοι στην G-League και έχουμε βρεθεί αρκετά. Παίζει πάρα πολύ καλά δεν είναι τυχαία στη λίστα για το βραβείο του MVP. Αδυναμίες για μια ομάδα που είναι δεύτερη είναι ελάχιστες. Η ενέργεια που βγάλαμε από την αρχή τους έβγαλε από το πλάνο τους. Είναι ελάχιστες οι αδυναμίες που έχουν. Χρονιά με τη χρονιά στόχος μου είναι να βελτιώνομαι και να φαίνεται αυτό μέσα στο παρκέ.

Ο σκοπός μου είναι να είμαι ο καλύτερος που μπορώ κάθε φορά. Είμαι αρκετά χρόνια στην ομάδα, ξέρω πώς λειτουργεί και τα κακά και τα καλά. Οι συμβουλές που δίνω ελπίζω να βοηθούν τους νεότερους συμπαίκτες μου. Θέλω να κρατήσω αυτά που έχω κάνει και να τα βελτιώσω σε μεγάλο βαθμό. Θέλω να βελτιώσω το παιχνίδι στο ποστ».