Παπαδόπουλος στο Desport: «Ο Τερίμ θα φέρει το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό»

  Ο Αριστοτέλης Παπαδόπουλος μίλησε στο Τούρκικο Desport Magazine και την Μπουρτσού Εκέν, για την εποχή του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό.

  Ο ρεπόρτερ του Prasinoforos.gr, Αριστοτέλης Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη σε ένα νέο αθλητικό περιοδικό στην γειτονική Τουρκία με αφορμή την έλευση του Φατίχ Τερίμ.

  Εκεί συζητήθηκε η άφιξη του Τερίμ στον Παναθηναϊκό, οι αντιδράσεις του κόσμου, αλλά και η προσωπική μου άποψη για το τί μπορεί να φέρει η έλευση του στο Σύλλογο.

  Πιο αναλυτικά:

  «Η άφιξη του Φατίχ Τερίμ στην Ελλάδα προκάλεσε «διαμάχη» στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Αυτό διότι, υπήρχαν αυτοί που ήθελαν να φύγει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και αυτοί που ήθελαν την παραμονή του. Ωστόσο, αν και αποχώρησε ο Γιοβάνοβιτς δεν ικανοποίησε αυτούς που ήθελαν την απόλυσή του.

  Η εξήγηση σε αυτό είναι το γεγονός ότι ο Φατίχ Τερίμ δεν είχε προπονήσει ομάδα τον τελευταίο 1 χρόνο, ενώ και τα 5 ντέρμπι της ομάδας σε 17 μέρες σε συνδυασμό με την ηλικία του, τους έβαλαν σε σκέψεις. Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής φαίνονται αρκετά καλά. Πιστεύω ότι οι μεταγραφές που έκανε θα φέρουν το πρωτάθλημα. Η μετάδοση των αγώνων από τον Acun Ilıcalı στο TV8,5 είναι σημαντική για τους Τούρκους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

  Δέιτε το περιοδικό εδώ

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια