Παπανικολάου: «Παίζουν με τη νοημοσύνη μας»

  Και ο Κώστας Παπανικολάου μετά τον Γιάννη Σφαιρόπουλο έκανε λόγω για τις διαιτητικές αποφάσεις σε δηλώσεις του.

  Αναλυτικά:

  «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, κάναμε μία τρομερή προσπάθεια. Κάποιοι άνθρωποι θέλουν να παίξουν με τη νοημοσύνη μας και τον ιδρώτα μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε κόντρα σε όλους και σε όλα. Υπάρχουν παίκτες που έχουν δώσει τα πάντα για την Εθνική ομάδα. Είναι κρίμα να μη μας αφήνουν να χαρούμε το άθλημα που παίζουμε από μικρά παιδιά».

  Συνεχίζοντας, τόνισε: «Κάναμε ένα τρομερό βήμα μπροστά, δώσαμε μία μάχη, δείξαμε το χαρακτήρα που έχουμε εδώ και χρόνια. Ήταν μία καλή αρχή, να συνεχίσουμε να παλεύουμε, να δουλεύουμε γιατί ο δρόμος είναι πολύ μακρύς».

  Κλείνοντας, απάντησε σε ερώτηση για το πόσο εύκολο είναι να μείνουν προσηλωμένοι οι παίκτες: «Είναι δύσκολο, αλλά έχουμε ένα προπονητικό σταφ που προσπαθεί να μην ασχολείται με αυτά. Όταν όμως παίζεις με τη νοημοσύνη κάποιου, είναι άσχημο και δεν είναι στα όρια του αθλητισμού»

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »