Παπαπέτρου: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά των προκριματικών»

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ ξεκίνησε τη προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης με την Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να αναφέρεται στους παίκτες που ενισχύουν, τα τελευταία χρόνια, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα «παράθυρα» των προκριματικών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του «τριφυλλιού»:

«Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα που είμαστε ξανά μαζί, τα περισσότερα παιδιά. Ξεκουραστήκαμε λίγο και τώρα πάλι μπάσκετ. Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη, για την εικόνα της ομάδας και τον πήχη που από μόνος του είναι πολύ ψηλά. Η ομάδα έχει πολύ καλό νέο αίμα και ο κόουτς μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία και την παρουσία του σαν οντότητα.

Μαζευτήκαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι με τη Μ. Βρετανία. Μετά θα υπάρχει ένα διάστημα ξεκούρασης. Έχουμε πολύ καιρό μέχρι το Ευρωμπάσκετ.

Οφείλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά που έπαιξαν στα παράθυρα. Όχι από μας που δεν παίξαμε, αλλά από όλο τον κόσμο και κάθε Έλληνα που αγαπά το μπάσκετ. Δείχνει πόσο έτοιμα είναι όλα τα παιδιά να θυσιάσουν κομμάτια του εαυτού τους, να αψηφήσουν την κούραση και να βοηθήσουν για να πετύχουμε κάτι που θα είναι πολύ καλό για όλους μας».