Παπαπέτρου: «Ελπίζω όχι πάλι διπλή παράταση με την Άλμπα»

  Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι με την Άλμπα (17/12, 21:00), στάθηκε στα πλεονεκτήματα των πρωταθλητών Γερμανίας και αστειεύτηκε όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ακόμα μιας παράτασης στη Euroleague.

  Αναλυτικά:

  Αρχικά είπε: «Επιβάλλεται να ξεχάσουμε τη Ρεάλ. Υπάρχει ένα ματς πολύ σημαντικό για μας, Πρέπει να το κερδίσουμε. Το χθεσινό ματς αφήνει γλυκόπικρη γεύση. Στην ζωή συνεχώς μαθαίνεις και πρέπει να βελτιωθούμε για τη συνέχεια και να το χρησιμοποιήσουμε σαν οδηγό για μερικά πράγματα που κάναμε καλά».

  Για το ότι ο Παναθηναϊκός δεν άφησε τη Ρεάλ να… αναπνεύσει και το κατά πόσο είναι οδηγός για τη συνέχεια: «Είναι σίγουρα οδηγός, αυτό που θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο. Με τον καιρό βελτιωνόμαστε. Εγκεφαλικά και ψυχολογικά να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να το κάνουμε σε κάθε ματς. Να είναι οι σταθερές της ομάδας».

  Για ήττες εκτός και νίκες… εκτός προγράμματος: «Είναι το ψυχολογικό και εγκεφαλικό κομμάτι. Πιστεύω πως δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και δεν υπάρχουν εύκολες νίκες. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές και αν δεν μπεις σωστά μπορείς να χάσεις με 20 πόντους από τον καθένα. Είμαστε νέα ομάδα και όσο περνά ο καιρός βρισκόμαστε μεταξύ μας. Να χρησιμοποιήσουμε το χθεσινό ματς σαν οδηγό για το αυριανο παιχνίδι».

  Για την διπλή παράταση με την Ρεάλ και το περσινό παιχνίδι με την Άλμπα, που επίσης κρίθηκε μετά από 50 λεπτά αγώνα: «Ελπίζω όχι πάλι διπλή παράταση με την Άλμπα (γελάει) γιατί μετά δεν ξέρω πως θα επανέλθω. Είναι ομάδα με φοβερή ενέργεια. Παίζουν 4ο λεπτά με την ίδια θέληση. Σε οδηγούν να κάνεις λάθη. Να δείξουμε καλό πρόσωπο αμυντικά. Να κάνουμε καλή ομαδική δουλειά για να μπορέσουμε να εξουδετερώσουμε την επίθεση τους»