Παπαπέτρου: «Θέλω να έχουμε μαχητικό πνεύμα όπως καμία άλλη σεζόν»

  Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε πως για το νέο ξεκίνημα της ομάδας και πως ως στόχο για την ερχόμενη σεζόν θέτει η ομάδα να δείξει μεγάλο μαχητικό πνεύμα.

  Κατά την πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού ο αρχηγός της ομάδας τόνισε:

   «Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμα μία σεζόν είμαι εδώ. Έχουμε ένα πάρα πολύ ωραίο σύνολο με εξαιρετικούς χαρακτήρες. Η ομάδα προσπαθεί να βγάλει υγεία. Εύχομαι να είμαστε υγιείς όλοι μας και εμείς μέσα στο γήπεδο και όσοι ακολουθούν τις ομάδες. Θα είναι μια πολύ ωραία σεζόν. όλοι ανυπομονούμε να παίξουμε μπάσκετ γιατί σταματήσαμε πρόωρα πέρυσι. Ανυπομονούμε να αρχίσει η σεζόν».

  Για τις αλλαγές, αλλά και τι ήταν αυτό που τον κράτησε στην ομάδα:

   «Για μένα ήταν πιο απλά τα πράγματα. Πριν από την αποχώρηση του κυρίου Γιαννακόπουλου είχα μια συζήτηση μαζί του, όπως και με τον κύριο Μάνο Παπαδόπουλο, αλλά και με τον Φράγκι και τον Διαμαντίδη. Το πόσο ωραία μου έχει φερθεί ο Παναθηναϊκός έχει κάνει να νιώσω οικογένεια ήταν μονόδρομος να μείνω εδώ και να τελειώσω το συμβόλαιό μου. Πολλοί λένε πως είναι μια δύσκολη στιγμή, για μένα είναι τεράστια πρόκληση και δουλεύω όλη μου τη ζωή γι αυτό. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να καταφέρουμε αρκετά πράγματα».

  Για τον ρόλο του ηγέτη:

   «Είναι κάτι που εγκεφαλικά προσπαθώ να προετοιμαστώ από την πρώτη στιγμή. Μπασκετικά δουλεύω από την πρώτη στιγμή για να φτάσω στο σημείο που είμαι σήμερα. Ποτέ δεν νιώθω ικανοποιημένος με κάτι, πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση. Αυτός είναι ο σκοπός μου. Δεν ξέρω αν είμαι 100% έτοιμος, ξέρω ότι έχω προετοιμάσει τον εαυτό μου όσο καλύτερα μπορώ ψυχολογικά και σωματικά για να ανταπεξέλθω σε αυτή τη νέα πρόκληση».

  Για τους στόχους:

   «Πολλές σεζόν ξεκινάμε και λέμε για έναν στόχο ο οποίος ακούγεται πάρα πολύ ωραίο για τον κόσμο και δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες. Εγώ δεν θέλω να δημιουργήσω κάποια προσδοκία. Αυτό που θέλει να δείξει η φετινή ομάδα είναι πιο σημαντικό από τους στόχους. Προφανώς ο Παναθηναϊκός θέλει να κερδίζει, αλλά εμείς θέλουμε να δείξουμε ένα μαχητικό πνεύμα όπως καμία άλλη σεζόν. θέλω να δουλέψουμε περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα, να παλέψουμε κάθε παιχνίδι να δείξουμε το πνεύμα οικογένειας προς τα έξω και αυτό θα μας φτάσει πέρα από τους στόχους μας. Δεν θα θέσω κάποιον στόχο. Πάμε μέρα με τη μέρα».

  sofa offers
  Loading...
  Translate »