Παπαθεοδώρου: «Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα»!

  Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την προετοιμασία, η οποία ολοκληρώθηκε με το παιχνίδι αυτό, αλλά και το για το επερχόμενο Σούπερ Κάπ.

  Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sdna.gr:

  «Τελειώσαμε με τον καλύτερο τρόπο τα φιλικά προετοιμασίας. Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε στην προετοιμασία, εννοώ βάσει δυναμικής. Ήταν ένα πολύ καλό τεστ για να δούμε τις αδυναμίες μας και τι πρέπει να διορθώσουμε πριν τις επίσημες υποχρεώσεις».

  Για το Σούπερ Καπ δήλωσε:

  «Κάθε μέρα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα, κάνουμε όμως μία πολύ καλή προσπάθεια και θα παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερο πρόσωπο».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »