Παραιτήθηκε από την Κηφισιά πρώην «πράσινος»

    Πρώην «πράσινος» παραιτήθηκε από την Κηφισιά, με την ομάδα των βορείων προαστειών να γνωστοποιεί την αποχώρηση του.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

    «Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει ότι έκανε αποδεκτή την παραίτηση που υπέβαλε -για προσωπικούς λόγους- ενώπιον της διοίκησης ο Σωτήρης Κυργιάκος.

    ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

    Αποχαιρέτησε στο Κορωπί ο Νίκας – Τελειώνει από τον Παναθηναϊκό!

    Τον ευχαριστούμε θερμά για όσα προσέφερε στο διάστημα της παρουσίας του και για την τιμή που μας έκανε να αποτελέσει μέρος του συλλόγου και της ιστορίας μας.

    Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

    Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!

    Διαβάστε επίσης…

    Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του ΠΔΜ. Αρθρογραφώ στο Prasinoforos.gr, καλύπτοντας την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με έμφαση στο ρεπορτάζ, την ανάλυση και την τεκμηριωμένη ενημέρωση. Στόχος μου, η αξιόπιστη δημοσιογραφική προσέγγιση και η ανάδειξη όλων των πτυχών που αφορούν τον σύλλογο.