Παραιτήθηκε ο Γιώργος Καρανάσος!

Οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό μετά το αποτέλεσμα στο Φαληρικό στάδιο τρέχουν με αμείωτους ρυθμούς. Συγκεκριμένα πριν από λίγο, ο αντιπρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», Γιώργος Καρανάσος, υπέβαλε την παραίτησή του από το Δ.Σ.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό από χθες, καθώς μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, το κλίμα είναι αρκετά βαρύ. Μάλιστα πριν από λίγο ο Γιώργος Καρανάσος που ήταν και αντιπρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», υπέβαλε την παραίτησή του από το Δ.Σ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Καρανάσος ήταν εκλεγμένο μέλος του πρώτου Δ.Σ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας (2012), ενώ έναν χρόνο αργότερα ανέλαβε πόστο στο Δ.Σ της «πράσινης» ΠΑΕ.

Όσον αφορά τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση, ήταν η διαφορά νοοτροπίας με τους ανθρώπους που διοικούσαν την ομάδα αλλά φυσικά και η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φαληρικό γήπεδο με 3-0. Πλέον αναμένονται εξελίξεις και επ’ αυτού του θέματος.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...