Παρακολουθεί τις εξελίξεις στο γυναικείο βόλεϊ ο Παναθηναϊκός!

  Με ψυχραιμία, σύνεση και συγκρατημένη αισιοδοξία, παρακολουθεί ο Παναθηναϊκός τις ραγδαίες εξελίξεις πού συντελούνται εδώ και λίγες μέρες στον χώρο του γυναικείου βόλεϊ.

  Η εξέλιξη της πανδημίας και οι άγνωστες προς το παρόν συνέπειες της, στην παγκόσμια οικονομία, οδηγούν τους πράσινους στην εκδήλωση στάσης αναμονής. Οι ριζικές αλλαγές στον αιώνιο με την μαζική φυγή των Λαμπρούση, Ζακχαίου και Λαζάρεβιτς καθώς και η αβεβαιότητα στο αν παραμείνουν στο λιμάνι οι Χριστοδούλου, Γιώτα και Κονόμι, όπως και η μάλλον απρόσμενη αποχώρηση του Γιάννη Νικολάκη και της Κωνσταντίνας Δρακουλίδου από την Θέτιδα, δημιουργούν ένα τσουνάμι εξελίξεων.

  Αυτό πού προς το παρόν μπορούμε να διαβεβαιώσουμε, μέσα από το ρεπορτάζ, είναι ότι στον Παναθηναϊκό δεν θα αναμειχθούν σε κανένα μεταγραφικό σενάριο, καθώς όπως έχει διαμηνύσει η διοίκηση θα περιμένει πρώτα τις οριστικές αποφάσεις σχετικά με την έκβαση της φετινής χρονιάς.

  Εκφράζεται δε η απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο πού επιτελεί εδώ και δύο χρόνια ο κόουτς Κυριάκος Καμπερίδης και οι συνεργάτες του. Για τις παίκτριες επίσης θα πρέπει να τονιστεί ότι για παραπάνω από τις μισές υπάρχει η θέληση και η καλή διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία μαζί τους, καθώς εκτιμάται ιδιαίτερα η αγωνιστική τους προσπάθεια, το οικογενειακό κλίμα πού δημιούργησαν, οι σχέσεις στοργής πού ανέπτυξαν με τον κόσμο και το σημαντικότερο, όλες έχουν βιώσει καλά μέσα τους τι σημαίνει να αγωνίζεσαι για την μεγαλύτερη ελληνική ομάδα στον χώρο του γυναικείου βόλεϊ.

  Αναμένονται τις επόμενες μέρες εξελίξεις μείνετε στο Prasinoforos.gr την ανεξάρτητη αλλά συνάμα και έγκυρη Παναθηναϊκή φωνή!!

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »