Παρακολουθεί τις εξελίξεις με Μήτογλου ο Παναθηναϊκός

Ο Ντίνος Μήτογλου βρέθηκε θετικός σε ντόπινγκ κοντρόλ και έχει τεθεί εκτός ομάδας από την Αρμάνι Μιλάνο του Μεσίνα. Με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις γύρω από την τιμωρία του αρχικά και το μέλλον του στην Ιταλική ομάδα.

Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ είχε βρεθεί θετικός σε ντόπινγκ κοντρόλ δυο μέρες μετά την αναμέτρησή του με τον Παναθηναϊκό και έκτοτε βρίσκεται εκτός ομάδας από το Μιλάνο ενώ εκκρεμεί ακόμα η απόφαση σχετικά με την τιμωρία του.

Όλα αυτά δεν αφήνουν αδιάφορο τον Παναθηναϊκό, όπου παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τον Ντίνο και από την στιγμή που το πιθανότερο είναι να αποτελέσει παρελθόν από την Αρμάνι, όπως ακριβώς και ο Μορασκίνι, οι «πράσινοι» θα κάνουν την κίνησή τους.

Βέβαια, αυτό θα εξαρτηθεί και από την διάρκεια της τιμωρίας του. Ο Ντίνος κινδυνεύει μέχρι και με 4ετη αποκλεισμό στην εσχάτη των περιπτώσεων, κάτι που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες. Εφόσον η τιμωρία είναι πιο μικρή τότε ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται να δοκιμάσει τις πιθανότητές του.