Παραμένει elite ο Σιδηρόπουλος, ανέβηκε κατηγορία ο Παπαδόπουλος

  Τους πίνακες για το πρώτο μισό της σεζόν 2020-21 ανακοίνωσε η επιτροπή διαιτησίας της UEFA. 

  Στην elite κατηγορία δεν υπήρξε καμία διαφοροποίηση, κάτι που σημαίνει ότι η χώρα μας θα συνεχίσει να εκπροσωπείται από τον κορυφαίο Έλληνα διαιτητή, τον Τάσο Σιδηρόπουλο. 

  Από εκεί και πέρα όμως υπήρξε και μία άνοδος, με τον Γιάννη Παπαδόπουλο να ανεβαίνει από την τρίτη κατηγορία κι ουσιαστικά θα λάβει τη θέση του Γιώργου Κομίνη που μπορεί τυπικά να παραμένει το όνομά του, ωστόσο η ΚΕΔ τον “καθάρισε” από τους ελληνικούς πίνακες. 

  Επίσης στη δεύτερη κατηγορία συνεχίζει και ο Τάσος Παπαπέτρου, ενώ στην τρίτη βρίσκονται οι Άρης Διαμαντόπουλος, Μάνος Σκουλάς και Θανάσης Τζήλος. 

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »