«Παραμένει στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός»

    Σύμφωνα με την εκπομπή «Total Football» ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να αγωνίζεται καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν στην Λεωφόρο.

    Η αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα δεν αποτελεί μία παρένθεση, αλλά την αρχή για την επιστροφή του «τριφυλλιού» στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

    Οι «πράσινοι» εντόπισαν τα προβλήματα του αγωνιστικού χώρου και έχουν ξεκινήσει ήδη τις διορθωτικές ενέργειες. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται στην Αθήνα ειδικό μηχάνημα από την Ολλανδία για την βελτίωση της κατάστασης του τάπητα μπροστά από τους πάγκους.

    Στο σημείο μπροστά από τους πάγκους δεν περνούν οι ακτίνες του ήλιου καθώς υπάρχει σκέπαστρο στις κεντρικές θύρες επί της οδού Τσόχα. Το σκέπαστρο αναμένεται να αντικατασταθεί από πλέξιγκλας και να βοηθήσει αισθητά στην βελτίωση του αγωνιστικού χώρου.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.