Μαρινάκης: «Παραμύθια τα όσα λένε για τον Χουάνκαρ» (vid)

  Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, σε δηλώσεις του χαρακτήρισε παραμύθια τα όσα λέγονται για τον Χουάνκαρ.

  Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

  «Για να μην μακρηγορούμε, αυτό που έγραψε ο γιατρός είναι πως κατά τη γνώμη του πως μετά από εξέταση του μία ώρα μετά το συμβάν η κλινική του εικόνα του Χουάνκαρ ήταν ικανοποιητική. Από εκεί και πέρα δεν έχει στο γήπεδο μηχανήματα και εργαστήριο για να κάνει περεταίρω εξετάσεις για να πει αν ήταν fit ή not fit.

  Σύμφωνα με τον κανονισμό, πρέπει να τον κοιτάξουμε ξανά στη Super League, ο γιατρός δεν μπορεί να το πει με ακρίβεια γιατί χρειάζονται εξετάσεις απο μηχανήματα που δεν υπάρχουν στα γήπεδα. Ακούστηκε ένας κρότος, εκεί ήταν παίκτες και των δύο ομάδων που έκαναν ζέσταμα. Μόνο ένας ποδοσφαιριστής έδειξε να έχει πρόβλημα.

  Δύο ώρες αναμονής για το αυτονόητο;

  Ο γιατρός ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή πως δεν υπήρχε επαφή με την κροτίδα. Από τον κρότο ο παίκτης είπε πως δεν μπορεί να σηκωθεί και πως ζαλίζεται. Φεύγοντας τον είδαμε να φορά και κολάρο. Αυτά είναι παραμύθια που είχαμε καιρό να δούμε στα ελληνικά γήπεδα. 

  Να δούμε και ματς του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, όπου πάνω από τον πάγκο ήταν 40 ποινικοί με μαχαίρια, σουγιάδες και αυτοσχέδιες βόμβες. Οι κροτίδες ήταν επί χίλια, παίξαμε, χάσαμε και δεν υπήρξε κανένα θέμα. Με τον Φινμπόγκασον κάηκε το πόδι του, το είδαν οι γιατροί και δεν γινόταν να συνεχίσει. Εδώ οι γιατροί δεν κατέγραψαν καμία βλάβη του παίκτη. Η κατάστασή του ήταν ικανοποιητική και ο Παναθηναϊκός και ο παίκτης ήθελαν να πάει στο νοσοκομείο.»

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια