«Παραμονεύει» για Λουντ η ΑΕΚ!

Έτοιμη να προσεγγίσει τον Ρόμπιν Λουντ είναι η ΑΕΚ, η οποία περιμένει την έκβαση των συζητήσεων του Φιλανδού με τον Παναθηναϊκό. 

Θα πρέπει, βέβαια, να σημειώσουμε ότι εδώ και αρκετό καιρό η “Ένωση” έχει… “σταμπάρει” τον μέσο του “τριφυλλιού”. Σύμφωνα με τη σημερινή “Live Sport”, η πλευρά της ΑΕΚ αναμένεται να κάνει κρούση στο Λουντ, σε περίπτωση που σε 4-5 μέρες δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με τον Παναθηναϊκό.

Η περίπτωση του Λουντ αρέσει (και) στον Μανόλο Χιμένεθ για δύο λόγους. Αφενός μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις και, αφετέρου, το κασέ του είναι στα μέτρα του “δικεφάλου”.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...