Πάρε τον Παναθηναϊκό στα χέρια σου: Γίνε ΜΕΛΟΣ στον Ερασιτέχνη!

  Η μεγάλη ώρα έφτασε, τα λόγια τελειώνουν και αρχίζουν οι πράξεις. Γραφόμαστε όλοι μέλη στον Ερασιτέχνη και παίρνουμε τον Παναθηναϊκό στα χέρια μας.

  Για έναν ανεξάρτητο και πολυδιάστατο Παναθηναϊκό, για έναν Παναθηναϊκό πρωταθλητή σ’ όλα τα σπορ, για έναν Παναθηναϊκό αυτάρκη που δεν θα έχει ανάγκη κανέναν επιχειρηματία, για έναν Παναθηναϊκό μεγάλο και τρανό γραφόμαστε όλοι μέλη στον Ερασιτέχνη και στηρίζουμε έμπρακτα το τριφύλλι που όλοι αγαπάμε.

  Γίνετε μέλος εδώ, αρχικά συμπληρώνοντας την φόρμα με τα στοιχεία σας και έπειτα επιλέξτε έναν από τους τρεις τρόπους για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας. Ο πιο εύκολος είναι διαδικτυακά μέσω του Viva καθώς σε λίγα μόλις λεπτά θα είστε μέλος του Ερασιτέχνη.

  Παίρνουμε τον Παναθηναϊκό στα χέρια μας και γινόμαστε κομμάτι του ενδοξότερου συλλόγου της χώρας. Η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα 50 ευρώ.

  Μέλος στον Ερασιτέχνη: https://www.pao1908.com/membership

  Διαδικτυακή πληρωμή: https://www.viva.gr/tickets/sports/eggrafi-melous-2020-21-pao/

  Για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε επικοινωνήστε μας στην σελίδα του Prasinoforos.gr στο Facebook.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »