Παρέδωσε υγειονομικό υλικό στη ΓΑΔΑ λόγω πανδημίας η ΠΑΕ

  Σε μία ακόμα δράση του προγράμματος «Παναθηναϊκός για όλους» προχώρησαν οι πράσινοι, δίνοντας στη ΓΑΔΑ 6000 μάσκες, 500 ζευγάρια γάντια νιτριλίου, 102 λίτρα αντισηπτικού και 102 λίτρα αντισηπτικού.

  Η πανδημία Covid-19 συνεχίζει να δοκιμάζει την καθημερινότητα όλων μας. Στο πλαίσιο του προγράμματος «Παναθηναϊκός για όλους», η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός παρέδωσε το πρωί της Τετάρτης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, υγειονομικό υλικό με σκοπό την καλύτερη δυνατή προστασία από τον «αόρατο εχθρό».

  Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν 6000 μάσκες, 500 ζευγάρια γάντια νιτριλίου, 102 λίτρα αντισηπτικού (συσκευασίες του 1 L) και 102 λίτρα αντισηπτικού (συσκευασίες των 500 mL).

  Ο Γενικός Αστυνομικής Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος κ. Γεώργιος Γιάννινας, υποδέχθηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός αποτελούμενη  από τον πρόεδρο, Μάνο Μαυροκουκουλάκη, τον υπεύθυνο ασφάλειας, Δημήτρη Μουστακαλή και την υπεύθυνη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, Κωνσταντίνα Σκορδά.

  Στα πλαίσια της συνάντησης ανταλλάγησαν απόψεις σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ στη συνέχεια οι δύο πλευρές παρέδωσαν και αναμνηστικά δώρα. 

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »