Παρεξήγηση και ανατροπή με Καμπετσή!

  Παρεξήγηση προκλήθηκε στη σχέση των Τσάβι Ρόκα – Ντάνι Πογιάτος με τον Αργύρη Καμπετσή, έπειτα από το θέμα αποχώρησης του που είχε διαρρεύσει στον Τύπο.

  Μέχρι πρότινος είχε γίνει γνωστό πως ο Αργύρης Καμπετσής θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, καθώς γινόταν λόγος πως δεν υπολογίζεται από τους «πράσινους».

  Παρ’ όλα αυτά, οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πως ακόμη και εντός ημέρας μπορεί να υπάρξει ανατροπή με την υπόθεση του Έλληνα επιθετικού. Συγκεκριμένα, ο Τσάβι Ρόκα και ο Ντάνι Πογιάτος πίστευαν πως ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και αυτός ήταν ο λόγος που ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε στον ποδοσφαιριστή πως θα τον χρησιμοποιήσει λιγότερο στα φιλικά της προετοιμασίας.

  Όπως ήταν λογικό, αυτό έδειξε στην πλευρά του Καμπετσή πως δεν υπολογίζεται στην ομάδα και έτσι προκλήθηκε μία αναστάτωση αναφορικά με την έκβαση της υπόθεσης, ωστόσο μετά από επικοινωνία των εμπλεκόμενων πλευρών όλα λύθηκαν.

  Ως εκ τούτου, ο Ντάνι Πογιάτος, ο Τσάβι Ρόκα και ο Αργύρης Καμπετσής αντίστοιχα θα μιλήσουν ξανά μεταξύ τους προκειμένου να συζητηθεί το πλάνο της συνεργασίας του και να γνωστοποιηθούν οι προθέσεις του καθενός.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »