Παρουσιάστηκαν οι παίκτες, μιλάει για όλα ο Νταμπίζας

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων του Παναθηναϊκού παρουσία των δημοσιογράφων!

Οι Μολό, Νούνες, Ζαχίντ, Σέκενφελντ, Περέα και Μπέκ παρουσιάστηκαν σήμερα από τον Παναθηναϊκό και δέχτηκαν τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων!

Όλοι τους ανέφεραν ότι είναι χαρούμενοι που βρίσκονται σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα γνωστή σε ευρωπαϊκό επίπεδο! Τις περισσότερες ερωτήσεις δέχτηκαν οι Μολό και Νούνες. Ο Μολό ως ο πιο έμπειρος παίκτης του ρόστερ κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν την αγωνιστική μετάλλαξη του Παναθηναϊκού από τα φιλικά στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Νούνες ρωτήθηκε για το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα και πόσο τον έχει επηρεάσει ψυχολογικά η τόσο κακή εμφάνιση τόσο του ιδίου όσο και της ομάδας

Τέλος ο Νίκος Νταμπίζας απαντά ακόμα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Μέχρι στιγμής έχει αναφέρει περιληπτικά τα εξής:

Το κριτήριο επιλογής των παικτών ήταν, τα αγωνιστικά τους χαρακτηριστικά να ταιριάζουν με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, η προσωπικότητα τους, ο χαρακτήρας του και το ιστορικό τραυματισμών

Κλείνοντας ανέφερε ότι το αγωνιστικό μπάτζετ είναι 3.400.000 και ότι κανείς παίκτης απ’όσους αποκτήθηκαν δεν υπέγραψε συμβόλαιο άνω των 200.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους.

Loading...