Παρθενόπουλος: «Με εξέπληξε η στάση του Ολυμπιακού για το Final-4 στο Βελιγράδι»

    Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Παρθενόπουλος, σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Σκινδήλια για τη διεξαγωγή ενός Final Four στο Βελιγράδι

    Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «basketnews»:

    «Για να είμαι ειλικρινής, με εξέπληξε πολύ όταν άκουσα τον Ολυμπιακό να λέει ότι η Εuroleague οφείλει ένα Final Four στο Βελιγράδι, το οποίο φιλοξένησε το Final Four δύο φορές τα τελευταία επτά χρόνια.

    Είμαστε βέβαιοι ότι ο Ολυμπιακός, ως ελληνική ομάδα, θα επανεξετάσει τη θέση του. Αν όχι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αρκετές άλλες μη ελληνικές ομάδες γνωρίζουν γιατί η Ελλάδα είναι η καλύτερη επιλογή φέτος».

    Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!

    Διαβάστε επίσης…

    Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του ΠΔΜ (’23). Από τον 2023 αρθρογραφώ στο Prasinoforos.gr, καλύπτοντας την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με έμφαση στο ρεπορτάζ, την ανάλυση και την τεκμηριωμένη ενημέρωση. Στόχος μου είναι η αξιόπιστη δημοσιογραφική προσέγγιση και η ανάδειξη όλων των πτυχών που αφορούν τον σύλλογο.