Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 10-17 τον ΝΟ Πατρών για την 8η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών. Δυναμικό παρών από τη Θύρα 13, με τους οργανωμένους οπαδούς του «τριφυλλιού» να στήνουν… πάρτι στο κολυμβητήριο της Πάτρας.
Μια ακόμα νίκη πήρε η ανδρική ομάδα πόλο του «τριφυλλιού» κόντρα στον αξιόμαχο ΝΟ Πατρών έχοντας μάλιστα τη συμπαράσταση 250 οπαδών του.
Πρώτα «βιολιά» για τον Παναθηναϊκό ήταν οι Παπασηφάκης και Ράσοβιτς που σημείωσαν από τρία γκολ έκαστος.
Το «τριφύλλι» δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης και έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο οκτάλεπτο επιθετικά και ήταν μπροστά στο σκορ με 7-4.
Στο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός βρέθηκε μπροστά με 9-5 καθώς έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο οκτάλεπτο.
Στο τρίτο οκτάλεπτο οι «πράσινοι» ανέβασαν τη διαφορά στο 13-7 και με καλή διαχείριση οι παίκτες του Δημήτρη Μάζη πήραν το ματς με 17-10.
Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 4-7, 1-2, 2-4 και 3-4
Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!
Διαβάστε επίσης…
- Θύρα 7: «Επίθεση» σε Γιαννακόπουλο μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα playoffs
- ΒΟΜΒΑ: Η ΕΟΚ θέλει να δώσει «χάρτινο» πρωτάθλημα στον Αθηναϊκό
- Διαμαντίδης: «Θέλω να παίξω τον Ολυμπιακό στο final four»
- Το μήνυμα του Γιαννακόπουλου μετά την πρόκριση στα Playoffs (pic)
- Αταμάν: H δήλωση του για την πρόκριση στα playoffs της Ευρωλίγκα








