Πασκουάλ: «Ομάδα σε όλα!»

Απόλυτα ευχαριστημένος και χαρούμενος ο Τσάβι Πασκουάλ για το διπλό του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό. Δείτε τι δήλωσε.

Αναλυτικά:

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ανέφερε αρχικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή τη νίκη. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Ήμασταν ομάδα σε όλα: σε επίθεση και άμυνα. Παλέψαμε για κάθε μπαλιά και για κάθε ριμπάουντ. Βγάλαμε το πλάνο μας σε επίθεση και άμυνα. Είμαστε χαρούμενοι που θα είμαστε στον Τελικό. Να πω κάτι για τους οπαδούς μας: Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτούς. Πιστεύω θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στον Τελικό ενάντια στην πολύ καλή ομάδα του Άρη. Ωστόσο, έχουμε καιρό μπροστά μας, αλλά είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση».

Για τις αλλαγές στην τακτική σε σχέση με το παιχνίδι της Euroleague: «Φυσικά αλλάξαμε αρκετά πράγματα. Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε τι κάναμε διαφορετικά σε μια μόνο συνέντευξη. Το πιο σημαντικό είναι πως απόψε παίξαμε καλύτερα στην επίθεση. Σήμερα ήμασταν βελτιωμένοι στα ριμπάουντ και στο ρυθμό του παιχνιδιού. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον και τι θα αλλάξουμε. Απόψε το πλάνο μας, βγήκε».